Baza firm Przetwarzanie i konserwowanie mięsa, z wyłączeniem mięsa z drobiu

Przetwarzanie i konserwowanie mięsa, z wyłączeniem mięsa z drobiu Baza firm ta obejmuje: czynności związane z ubojem zwierząt, obróbką poubojową i paczkowaniem mięsa z bydła, świń, jagniąt, owiec, królików itp., produkcję świeżego, schłodzonego lub zamrożonego mięsa w tuszach, produkcję świeżego, schłodzonego lub zamrożonego mięsa w kawałkach, ubój i przetwarzanie wielorybów na lądzie lub na specjalistycznych statkach,produkcję skór surowych i skór pochodzących z rzeźni, włączając zdejmowanie wełny ze skór owczych, wytapianie jadalnego smalcu i innych tłuszczów jadalnych pochodzenia zwierzęcego, przetwarzanie odpadów zwierzęcych, produkcję wełny surowej poubojowej. Przetwarzanie i konserwowanie mięsa, z wyłączeniem mięsa z drobiu Baza firm ta nie obejmuje: wytapiania jadalnych tłuszczów z drobiu, sklasyfikowanego w 10.12.Z, pakowania mięsa wykonywanego na zlecenie, sklasyfikowanego w 82.92.Z.
Baza firm Przetwarzanie i konserwowanie mięsa, z wyłączeniem mięsa z drobiu. Baza firm Przetwarzanie i konserwowanie mięsa, z wyłączeniem mięsa z drobiu ta obejmuje: czynności związane z ubojem zwierząt, obróbką poubojową i paczkowaniem mięsa z bydła, świń, jagniąt, owiec, królików itp., produkcję świeżego, schłodzonego lub zamrożonego mięsa w tuszach, produkcję świeżego, schłodzonego lub zamrożonego mięsa w kawałkach, ubój i przetwarzanie wielorybów na lądzie lub na specjalistycznych statkach,produkcję skór surowych i skór pochodzących z rzeźni, włączając zdejmowanie wełny ze skór owczych, wytapianie jadalnego smalcu i innych tłuszczów jadalnych pochodzenia zwierzęcego, przetwarzanie odpadów zwierzęcych, produkcję wełny surowej poubojowej. Baza firm Przetwarzanie i konserwowanie mięsa, z wyłączeniem mięsa z drobiu ta nie obejmuje: wytapiania jadalnych tłuszczów z drobiu, sklasyfikowanego w 10.12.Z, pakowania mięsa wykonywanego na zlecenie, sklasyfikowanego w 82.92.Z. Przetwarzanie i konserwowanie mięsa, z wyłączeniem mięsa z drobiu Baza firm ta obejmuje: czynności związane z ubojem zwierząt, obróbką poubojową i paczkowaniem mięsa z bydła, świń, jagniąt, owiec, królików itp., produkcję świeżego, schłodzonego lub zamrożonego mięsa w tuszach, produkcję świeżego, schłodzonego lub zamrożonego mięsa w kawałkach, ubój i przetwarzanie wielorybów na lądzie lub na specjalistycznych statkach,produkcję skór surowych i skór pochodzących z rzeźni, włączając zdejmowanie wełny ze skór owczych, wytapianie jadalnego smalcu i innych tłuszczów jadalnych pochodzenia zwierzęcego, przetwarzanie odpadów zwierzęcych, produkcję wełny surowej poubojowej. Przetwarzanie i konserwowanie mięsa, z wyłączeniem mięsa z drobiu Baza firm ta nie obejmuje: wytapiania jadalnych tłuszczów z drobiu, sklasyfikowanego w 10.12.Z, pakowania mięsa wykonywanego na zlecenie, sklasyfikowanego w 82.92.Z.

Wykaz firm z branży: Przetwarzanie i konserwowanie mięsa, z wyłączeniem mięsa z drobiu

. Z. 92. Z, pakowania mięsa wykonywanego na zlecenie, sklasyfikowanego w 82. 12. Podklasa ta nie obejmuje: wytapiania jadalnych tłuszczów z drobiu, sklasyfikowanego w 10. , produkcję świeżego, schłodzonego lub zamrożonego mięsa w tuszach, produkcję świeżego, schłodzonego lub zamrożonego mięsa w kawałkach, ubój i przetwarzanie wielorybów na lądzie lub na specjalistycznych statkach,produkcję skór surowych i skór pochodzących z rzeźni, włączając zdejmowanie wełny ze skór owczych, wytapianie jadalnego smalcu i innych tłuszczów jadalnych pochodzenia zwierzęcego, przetwarzanie odpadów zwierzęcych, produkcję wełny surowej poubojowej. Podklasa ta obejmuje: czynności związane z ubojem zwierząt, obróbką poubojową i paczkowaniem mięsa z bydła, świń, jagniąt, owiec, królików itp Branżowe bazy danych firm - index

Baza firm z branży
Przetwarzanie i konserwowanie mięsa, z wyłączeniem mięsa z drobiu

Baza danych zawierająca dane kontaktowe dla działalności z branży: Przetwarzanie i konserwowanie mięsa, z wyłączeniem mięsa z drobiu widniejącej pod nr: Polskiej Klasyfikacji działalności. Branżowe bazy danych firm - index

Przetwarzanie i konserwowanie mięsa, z wyłączeniem mięsa z drobiu


Wszystkie rekordy 715
Z adresem email 331
Z nr.tel 516
Z adresem www 45
Cena 18 zł
(brutto)
Więcej ZAMAWIAM