Przetwarzanie i konserwowanie mięsa z drobiu Baza firm ta obejmuje:czynności rzeźni związane z ubojem drobiu, obróbką poubojową i pakowaniem mięsa z drobiu, produkcję świeżego, schłodzonego lub zamrożonego mięsa z drobiu, porcjowanego, wytapianie jadalnych tłuszczów z drobiu, produkcję pierza i puchu. Przetwarzanie i konserwowanie mięsa z drobiu Baza firm ta nie obejmuje: pakowania mięsa wykonywanego na zlecenie, sklasyfikowanego w 82.92.Z.
Baza firm Przetwarzanie i konserwowanie mięsa z drobiu. Baza firm Przetwarzanie i konserwowanie mięsa z drobiu ta obejmuje:czynności rzeźni związane z ubojem drobiu, obróbką poubojową i pakowaniem mięsa z drobiu, produkcję świeżego, schłodzonego lub zamrożonego mięsa z drobiu, porcjowanego, wytapianie jadalnych tłuszczów z drobiu, produkcję pierza i puchu. Baza firm Przetwarzanie i konserwowanie mięsa z drobiu ta nie obejmuje: pakowania mięsa wykonywanego na zlecenie, sklasyfikowanego w 82.92.Z.
Przetwarzanie i konserwowanie mięsa z drobiu Baza firm ta obejmuje:czynności rzeźni związane z ubojem drobiu, obróbką poubojową i pakowaniem mięsa z drobiu, produkcję świeżego, schłodzonego lub zamrożonego mięsa z drobiu, porcjowanego, wytapianie jadalnych tłuszczów z drobiu, produkcję pierza i puchu. Przetwarzanie i konserwowanie mięsa z drobiu Baza firm ta nie obejmuje: pakowania mięsa wykonywanego na zlecenie, sklasyfikowanego w 82.92.Z.
. Z. 92. Podklasa ta nie obejmuje: pakowania mięsa wykonywanego na zlecenie, sklasyfikowanego w 82. Podklasa ta obejmuje:czynności rzeźni związane z ubojem drobiu, obróbką poubojową i pakowaniem mięsa z drobiu, produkcję świeżego, schłodzonego lub zamrożonego mięsa z drobiu, porcjowanego, wytapianie jadalnych tłuszczów z drobiu, produkcję pierza i puchu Branżowe bazy danych firm - index
Baza danych zawierająca dane kontaktowe dla działalności z branży: Przetwarzanie i konserwowanie mięsa z drobiu widniejącej pod nr: Polskiej Klasyfikacji działalności. Branżowe bazy danych firm - index