Produkcja wyrobów z mięsa, włączając wyroby z mięsa drobiowego Baza firm ta obejmuje: produkcję mięsa suszonego, solonego lub wędzonego, produkcję wyrobów z mięsa: kiełbas, wędlin, pasztetów, puddingów mięsnych, ?andouillettes? (małe kiełbaski wyrabiane z flaczków), saveloy (potrawa z mięsa, gotowana na parze, często w cieście). Produkcja wyrobów z mięsa, włączając wyroby z mięsa drobiowego Baza firm ta nie obejmuje:produkcji gotowych dań z mięsa (w tym z mięsa drobiowego), zamrożonych, sklasyfikowanej w 10.85.Z, produkcji zup zawierających mięso, sklasyfikowanej w 10.89.Z, handlu hurtowego mięsem, sklasyfikowanego w 46.32.Z, pakowania mięsa wykonywanego na zlecenie, sklasyfikowanego w 82.92.Z.
Baza firm Produkcja wyrobów z mięsa, włączając wyroby z mięsa drobiowego. Baza firm Produkcja wyrobów z mięsa, włączając wyroby z mięsa drobiowego ta obejmuje: produkcję mięsa suszonego, solonego lub wędzonego, produkcję wyrobów z mięsa: kiełbas, wędlin, pasztetów, puddingów mięsnych, ?andouillettes? (małe kiełbaski wyrabiane z flaczków), saveloy (potrawa z mięsa, gotowana na parze, często w cieście). Baza firm Produkcja wyrobów z mięsa, włączając wyroby z mięsa drobiowego ta nie obejmuje:produkcji gotowych dań z mięsa (w tym z mięsa drobiowego), zamrożonych, sklasyfikowanej w 10.85.Z, produkcji zup zawierających mięso, sklasyfikowanej w 10.89.Z, handlu hurtowego mięsem, sklasyfikowanego w 46.32.Z, pakowania mięsa wykonywanego na zlecenie, sklasyfikowanego w 82.92.Z.
Produkcja wyrobów z mięsa, włączając wyroby z mięsa drobiowego Baza firm ta obejmuje: produkcję mięsa suszonego, solonego lub wędzonego, produkcję wyrobów z mięsa: kiełbas, wędlin, pasztetów, puddingów mięsnych, ?andouillettes? (małe kiełbaski wyrabiane z flaczków), saveloy (potrawa z mięsa, gotowana na parze, często w cieście). Produkcja wyrobów z mięsa, włączając wyroby z mięsa drobiowego Baza firm ta nie obejmuje:produkcji gotowych dań z mięsa (w tym z mięsa drobiowego), zamrożonych, sklasyfikowanej w 10.85.Z, produkcji zup zawierających mięso, sklasyfikowanej w 10.89.Z, handlu hurtowego mięsem, sklasyfikowanego w 46.32.Z, pakowania mięsa wykonywanego na zlecenie, sklasyfikowanego w 82.92.Z.
. Z. 92. Z, pakowania mięsa wykonywanego na zlecenie, sklasyfikowanego w 82. 32. Z, handlu hurtowego mięsem, sklasyfikowanego w 46. 89. Z, produkcji zup zawierających mięso, sklasyfikowanej w 10. 85. Podklasa ta nie obejmuje:produkcji gotowych dań z mięsa (w tym z mięsa drobiowego), zamrożonych, sklasyfikowanej w 10. Podklasa ta obejmuje: produkcję mięsa suszonego, solonego lub wędzonego, produkcję wyrobów z mięsa: kiełbas, wędlin, pasztetów, puddingów mięsnych, ?andouillettes? (małe kiełbaski wyrabiane z flaczków), saveloy (potrawa z mięsa, gotowana na parze, często w cieście) Branżowe bazy danych firm - index
Baza danych zawierająca dane kontaktowe dla działalności z branży: Produkcja wyrobów z mięsa, włączając wyroby z mięsa drobiowego widniejącej pod nr: Polskiej Klasyfikacji działalności. Branżowe bazy danych firm - index