Baza firm Przetwarzanie i konserwowanie ryb, skorupiaków i mięczaków

Przetwarzanie i konserwowanie ryb, skorupiaków i mięczaków Baza firm ta obejmuje:przetwarzanie i konserwowanie ryb, skorupiaków i mięczaków obejmujące: mrożenie, głębokie mrożenie, suszenie, gotowanie, wędzenie, solenie, przechowywanie w solance, puszkowanie itp., produkcję wyrobów z ryb, skorupiaków i mięczaków: filetów rybnych, ikry, kawioru, substytutów kawioru itp., produkcję mączki rybnej, przeznaczonej do spożycia przez ludzi lub do karmienia zwierząt, produkcję mąki, mączki i granulek z ryb i ssaków morskich, nienadających się do spożycia przez ludzi, działalność statków, na których dokonuje się wyłącznie przetwarzania i konserwowania ryb, obróbkę wodorostów. Przetwarzanie i konserwowanie ryb, skorupiaków i mięczaków Baza firm ta nie obejmuje: przetwarzania ryb na statkach prowadzących połowy ryb, sklasyfikowanego w 03.11.Z, przetwarzania wielorybów na lądzie lub na specjalistycznych statkach, sklasyfikowanego w 10.11.Z, produkcji olejów i tłuszczów z ryb i ssaków morskich, sklasyfikowanej w 10.41.Z, produkcji gotowych, mrożonych dań rybnych, sklasyfikowanej w 10.85.Z, produkcji zup rybnych, sklasyfikowanej w 10.89.Z.
Baza firm Przetwarzanie i konserwowanie ryb, skorupiaków i mięczaków. Baza firm Przetwarzanie i konserwowanie ryb, skorupiaków i mięczaków ta obejmuje:przetwarzanie i konserwowanie ryb, skorupiaków i mięczaków obejmujące: mrożenie, głębokie mrożenie, suszenie, gotowanie, wędzenie, solenie, przechowywanie w solance, puszkowanie itp., produkcję wyrobów z ryb, skorupiaków i mięczaków: filetów rybnych, ikry, kawioru, substytutów kawioru itp., produkcję mączki rybnej, przeznaczonej do spożycia przez ludzi lub do karmienia zwierząt, produkcję mąki, mączki i granulek z ryb i ssaków morskich, nienadających się do spożycia przez ludzi, działalność statków, na których dokonuje się wyłącznie przetwarzania i konserwowania ryb, obróbkę wodorostów. Baza firm Przetwarzanie i konserwowanie ryb, skorupiaków i mięczaków ta nie obejmuje: przetwarzania ryb na statkach prowadzących połowy ryb, sklasyfikowanego w 03.11.Z, przetwarzania wielorybów na lądzie lub na specjalistycznych statkach, sklasyfikowanego w 10.11.Z, produkcji olejów i tłuszczów z ryb i ssaków morskich, sklasyfikowanej w 10.41.Z, produkcji gotowych, mrożonych dań rybnych, sklasyfikowanej w 10.85.Z, produkcji zup rybnych, sklasyfikowanej w 10.89.Z. Przetwarzanie i konserwowanie ryb, skorupiaków i mięczaków Baza firm ta obejmuje:przetwarzanie i konserwowanie ryb, skorupiaków i mięczaków obejmujące: mrożenie, głębokie mrożenie, suszenie, gotowanie, wędzenie, solenie, przechowywanie w solance, puszkowanie itp., produkcję wyrobów z ryb, skorupiaków i mięczaków: filetów rybnych, ikry, kawioru, substytutów kawioru itp., produkcję mączki rybnej, przeznaczonej do spożycia przez ludzi lub do karmienia zwierząt, produkcję mąki, mączki i granulek z ryb i ssaków morskich, nienadających się do spożycia przez ludzi, działalność statków, na których dokonuje się wyłącznie przetwarzania i konserwowania ryb, obróbkę wodorostów. Przetwarzanie i konserwowanie ryb, skorupiaków i mięczaków Baza firm ta nie obejmuje: przetwarzania ryb na statkach prowadzących połowy ryb, sklasyfikowanego w 03.11.Z, przetwarzania wielorybów na lądzie lub na specjalistycznych statkach, sklasyfikowanego w 10.11.Z, produkcji olejów i tłuszczów z ryb i ssaków morskich, sklasyfikowanej w 10.41.Z, produkcji gotowych, mrożonych dań rybnych, sklasyfikowanej w 10.85.Z, produkcji zup rybnych, sklasyfikowanej w 10.89.Z.

Wykaz firm z branży: Przetwarzanie i konserwowanie ryb, skorupiaków i mięczaków

. Z. 89. Z, produkcji zup rybnych, sklasyfikowanej w 10. 85. Z, produkcji gotowych, mrożonych dań rybnych, sklasyfikowanej w 10. 41. Z, produkcji olejów i tłuszczów z ryb i ssaków morskich, sklasyfikowanej w 10. 11. Z, przetwarzania wielorybów na lądzie lub na specjalistycznych statkach, sklasyfikowanego w 10. 11. Podklasa ta nie obejmuje: przetwarzania ryb na statkach prowadzących połowy ryb, sklasyfikowanego w 03. , produkcję mączki rybnej, przeznaczonej do spożycia przez ludzi lub do karmienia zwierząt, produkcję mąki, mączki i granulek z ryb i ssaków morskich, nienadających się do spożycia przez ludzi, działalność statków, na których dokonuje się wyłącznie przetwarzania i konserwowania ryb, obróbkę wodorostów. , produkcję wyrobów z ryb, skorupiaków i mięczaków: filetów rybnych, ikry, kawioru, substytutów kawioru itp. Podklasa ta obejmuje:przetwarzanie i konserwowanie ryb, skorupiaków i mięczaków obejmujące: mrożenie, głębokie mrożenie, suszenie, gotowanie, wędzenie, solenie, przechowywanie w solance, puszkowanie itp Branżowe bazy danych firm - index

Baza firm z branży
Przetwarzanie i konserwowanie ryb, skorupiaków i mięczaków

Baza danych zawierająca dane kontaktowe dla działalności z branży: Przetwarzanie i konserwowanie ryb, skorupiaków i mięczaków widniejącej pod nr: Polskiej Klasyfikacji działalności. Branżowe bazy danych firm - index

Przetwarzanie i konserwowanie ryb, skorupiaków i mięczaków


Wszystkie rekordy 226
Z adresem email 111
Z nr.tel 160
Z adresem www 23
Cena 10 zł
(brutto)
Więcej ZAMAWIAM