Baza firm Pozostałe przetwarzanie i konserwowanie owoców i warzyw

Pozostałe przetwarzanie i konserwowanie owoców i warzyw Baza firm ta obejmuje: produkcję żywności składającej się głównie z owoców lub warzyw, z wyłączeniem gotowych dań - mrożonych lub w puszkach, konserwowanie owoców, orzechów i warzyw poprzez zamrażanie, suszenie, zalewanie olejem lub octem, puszkowanie itp., wytwarzanie owocowych i warzywnych artykułów spożywczych, produkcję dżemów, marmolady i galaretek, prażenie orzechów,produkcję artykułów spożywczych z orzechów,produkcję łatwo psujących się gotowych potraw z owoców i warzyw, takich jak: sałatki; pakowane mieszanki sałatek, obrane lub pocięte warzywa,tofu (ser sojowy). Pozostałe przetwarzanie i konserwowanie owoców i warzyw Baza firm ta nie obejmuje:produkcji soków z owoców i warzyw, sklasyfikowanej w 10.32.Z, produkcji mąki i mączki z roślin strączkowych, sklasyfikowanej w 10.61.Z, konserwowania w cukrze owoców i orzechów, sklasyfikowanego w 10.82.Z, produkcji gotowych dań warzywnych, sklasyfikowanej w 10.85.Z, produkcji sztucznych koncentratów spożywczych, sklasyfikowanej w 10.89.Z.
Baza firm Pozostałe przetwarzanie i konserwowanie owoców i warzyw. Baza firm Pozostałe przetwarzanie i konserwowanie owoców i warzyw ta obejmuje: produkcję żywności składającej się głównie z owoców lub warzyw, z wyłączeniem gotowych dań - mrożonych lub w puszkach, konserwowanie owoców, orzechów i warzyw poprzez zamrażanie, suszenie, zalewanie olejem lub octem, puszkowanie itp., wytwarzanie owocowych i warzywnych artykułów spożywczych, produkcję dżemów, marmolady i galaretek, prażenie orzechów,produkcję artykułów spożywczych z orzechów,produkcję łatwo psujących się gotowych potraw z owoców i warzyw, takich jak: sałatki; pakowane mieszanki sałatek, obrane lub pocięte warzywa,tofu (ser sojowy). Baza firm Pozostałe przetwarzanie i konserwowanie owoców i warzyw ta nie obejmuje:produkcji soków z owoców i warzyw, sklasyfikowanej w 10.32.Z, produkcji mąki i mączki z roślin strączkowych, sklasyfikowanej w 10.61.Z, konserwowania w cukrze owoców i orzechów, sklasyfikowanego w 10.82.Z, produkcji gotowych dań warzywnych, sklasyfikowanej w 10.85.Z, produkcji sztucznych koncentratów spożywczych, sklasyfikowanej w 10.89.Z. Pozostałe przetwarzanie i konserwowanie owoców i warzyw Baza firm ta obejmuje: produkcję żywności składającej się głównie z owoców lub warzyw, z wyłączeniem gotowych dań - mrożonych lub w puszkach, konserwowanie owoców, orzechów i warzyw poprzez zamrażanie, suszenie, zalewanie olejem lub octem, puszkowanie itp., wytwarzanie owocowych i warzywnych artykułów spożywczych, produkcję dżemów, marmolady i galaretek, prażenie orzechów,produkcję artykułów spożywczych z orzechów,produkcję łatwo psujących się gotowych potraw z owoców i warzyw, takich jak: sałatki; pakowane mieszanki sałatek, obrane lub pocięte warzywa,tofu (ser sojowy). Pozostałe przetwarzanie i konserwowanie owoców i warzyw Baza firm ta nie obejmuje:produkcji soków z owoców i warzyw, sklasyfikowanej w 10.32.Z, produkcji mąki i mączki z roślin strączkowych, sklasyfikowanej w 10.61.Z, konserwowania w cukrze owoców i orzechów, sklasyfikowanego w 10.82.Z, produkcji gotowych dań warzywnych, sklasyfikowanej w 10.85.Z, produkcji sztucznych koncentratów spożywczych, sklasyfikowanej w 10.89.Z.

Wykaz firm z branży: Pozostałe przetwarzanie i konserwowanie owoców i warzyw

. Z. 89. Z, produkcji sztucznych koncentratów spożywczych, sklasyfikowanej w 10. 85. Z, produkcji gotowych dań warzywnych, sklasyfikowanej w 10. 82. Z, konserwowania w cukrze owoców i orzechów, sklasyfikowanego w 10. 61. Z, produkcji mąki i mączki z roślin strączkowych, sklasyfikowanej w 10. 32. Podklasa ta nie obejmuje:produkcji soków z owoców i warzyw, sklasyfikowanej w 10. , wytwarzanie owocowych i warzywnych artykułów spożywczych, produkcję dżemów, marmolady i galaretek, prażenie orzechów,produkcję artykułów spożywczych z orzechów,produkcję łatwo psujących się gotowych potraw z owoców i warzyw, takich jak: sałatki; pakowane mieszanki sałatek, obrane lub pocięte warzywa,tofu (ser sojowy). Podklasa ta obejmuje: produkcję żywności składającej się głównie z owoców lub warzyw, z wyłączeniem gotowych dań - mrożonych lub w puszkach, konserwowanie owoców, orzechów i warzyw poprzez zamrażanie, suszenie, zalewanie olejem lub octem, puszkowanie itp Branżowe bazy danych firm - index

Baza firm z branży
Pozostałe przetwarzanie i konserwowanie owoców i warzyw

Baza danych zawierająca dane kontaktowe dla działalności z branży: Pozostałe przetwarzanie i konserwowanie owoców i warzyw widniejącej pod nr: Polskiej Klasyfikacji działalności. Branżowe bazy danych firm - index

Pozostałe przetwarzanie i konserwowanie owoców i warzyw


Wszystkie rekordy 508
Z adresem email 284
Z nr.tel 347
Z adresem www 88
Cena 13 zł
(brutto)
Więcej ZAMAWIAM