Baza firm Przetwórstwo mleka i wyrób serów

Przetwórstwo mleka i wyrób serów Baza firm ta obejmuje: produkcję świeżego płynnego mleka, mleka sterylizowanego (włączając mleko pasteryzowane lub poddane działaniu bardzo wysokich temperatur (tzw. UHT)) oraz mleka homogenizowanego, produkcję napojów bezalkoholowych na bazie mleka, produkcję śmietany ze świeżego mleka: sterylizowanej (włączając śmietanę pasteryzowaną lub poddaną działaniu bardzo wysokich temperatur (tzw. UHT)), homogenizowanej, produkcję mleka odwodnionego lub zagęszczonego, słodzonego lub niesłodzonego, produkcję mleka lub śmietany w postaci stałej, produkcję masła, produkcję jogurtu i kefiru, produkcję serów i twarogów, produkcję serwatki, produkcję kazeiny i laktozy.  Przetwórstwo mleka i wyrób serów Baza firm ta nie obejmuje: produkcji surowego mleka krowiego i bawolego, sklasyfikowanej w 01.41.Z, produkcji surowego mleka owiec i kóz, sklasyfikowanej w 01.45.Z,produkcji substytutów mleka i sera nie opartych na mleku, sklasyfikowanej w 10.89.Z.
Baza firm Przetwórstwo mleka i wyrób serów. Baza firm Przetwórstwo mleka i wyrób serów ta obejmuje: produkcję świeżego płynnego mleka, mleka sterylizowanego (włączając mleko pasteryzowane lub poddane działaniu bardzo wysokich temperatur (tzw. UHT)) oraz mleka homogenizowanego, produkcję napojów bezalkoholowych na bazie mleka, produkcję śmietany ze świeżego mleka: sterylizowanej (włączając śmietanę pasteryzowaną lub poddaną działaniu bardzo wysokich temperatur (tzw. UHT)), homogenizowanej, produkcję mleka odwodnionego lub zagęszczonego, słodzonego lub niesłodzonego, produkcję mleka lub śmietany w postaci stałej, produkcję masła, produkcję jogurtu i kefiru, produkcję serów i twarogów, produkcję serwatki, produkcję kazeiny i laktozy.  Baza firm Przetwórstwo mleka i wyrób serów ta nie obejmuje: produkcji surowego mleka krowiego i bawolego, sklasyfikowanej w 01.41.Z, produkcji surowego mleka owiec i kóz, sklasyfikowanej w 01.45.Z,produkcji substytutów mleka i sera nie opartych na mleku, sklasyfikowanej w 10.89.Z. Przetwórstwo mleka i wyrób serów Baza firm ta obejmuje: produkcję świeżego płynnego mleka, mleka sterylizowanego (włączając mleko pasteryzowane lub poddane działaniu bardzo wysokich temperatur (tzw. UHT)) oraz mleka homogenizowanego, produkcję napojów bezalkoholowych na bazie mleka, produkcję śmietany ze świeżego mleka: sterylizowanej (włączając śmietanę pasteryzowaną lub poddaną działaniu bardzo wysokich temperatur (tzw. UHT)), homogenizowanej, produkcję mleka odwodnionego lub zagęszczonego, słodzonego lub niesłodzonego, produkcję mleka lub śmietany w postaci stałej, produkcję masła, produkcję jogurtu i kefiru, produkcję serów i twarogów, produkcję serwatki, produkcję kazeiny i laktozy.  Przetwórstwo mleka i wyrób serów Baza firm ta nie obejmuje: produkcji surowego mleka krowiego i bawolego, sklasyfikowanej w 01.41.Z, produkcji surowego mleka owiec i kóz, sklasyfikowanej w 01.45.Z,produkcji substytutów mleka i sera nie opartych na mleku, sklasyfikowanej w 10.89.Z.

Wykaz firm z branży: Przetwórstwo mleka i wyrób serów

. Z. 89. Z,produkcji substytutów mleka i sera nie opartych na mleku, sklasyfikowanej w 10. 45. Z, produkcji surowego mleka owiec i kóz, sklasyfikowanej w 01. 41.  Podklasa ta nie obejmuje: produkcji surowego mleka krowiego i bawolego, sklasyfikowanej w 01. UHT)), homogenizowanej, produkcję mleka odwodnionego lub zagęszczonego, słodzonego lub niesłodzonego, produkcję mleka lub śmietany w postaci stałej, produkcję masła, produkcję jogurtu i kefiru, produkcję serów i twarogów, produkcję serwatki, produkcję kazeiny i laktozy. UHT)) oraz mleka homogenizowanego, produkcję napojów bezalkoholowych na bazie mleka, produkcję śmietany ze świeżego mleka: sterylizowanej (włączając śmietanę pasteryzowaną lub poddaną działaniu bardzo wysokich temperatur (tzw. Podklasa ta obejmuje: produkcję świeżego płynnego mleka, mleka sterylizowanego (włączając mleko pasteryzowane lub poddane działaniu bardzo wysokich temperatur (tzw Branżowe bazy danych firm - index

Baza firm z branży
Przetwórstwo mleka i wyrób serów

Baza danych zawierająca dane kontaktowe dla działalności z branży: Przetwórstwo mleka i wyrób serów widniejącej pod nr: Polskiej Klasyfikacji działalności. Branżowe bazy danych firm - index

Przetwórstwo mleka i wyrób serów


Wszystkie rekordy 233
Z adresem email 132
Z nr.tel 189
Z adresem www 33
Cena 10 zł
(brutto)
Więcej ZAMAWIAM