Baza firm Produkcja pieczywa; produkcja świeżych wyrobów ciastkarskich i ciastek

Produkcja pieczywa; produkcja świeżych wyrobów ciastkarskich i ciastek Baza firm ta obejmuje produkcję: chleba i bułek, ciast, ciastek, placków, tarty, naleśników, gofrów itp.  Produkcja pieczywa; produkcja świeżych wyrobów ciastkarskich i ciastek Baza firm ta nie obejmuje:produkcji suchych wyrobów piekarskich i ciastkarskich, sklasyfikowanej w 10.72.Z, produkcji wyrobów mącznych (makaronów), sklasyfikowanej w 10.73.Z, podgrzewania wyrobów piekarskich do bezpośredniej konsumpcji, sklasyfikowanego w odpowiednich podklasach działu 56.
Baza firm Produkcja pieczywa; produkcja świeżych wyrobów ciastkarskich i ciastek. Baza firm Produkcja pieczywa; produkcja świeżych wyrobów ciastkarskich i ciastek ta obejmuje produkcję: chleba i bułek, ciast, ciastek, placków, tarty, naleśników, gofrów itp.  Baza firm Produkcja pieczywa; produkcja świeżych wyrobów ciastkarskich i ciastek ta nie obejmuje:produkcji suchych wyrobów piekarskich i ciastkarskich, sklasyfikowanej w 10.72.Z, produkcji wyrobów mącznych (makaronów), sklasyfikowanej w 10.73.Z, podgrzewania wyrobów piekarskich do bezpośredniej konsumpcji, sklasyfikowanego w odpowiednich podklasach działu 56. Produkcja pieczywa; produkcja świeżych wyrobów ciastkarskich i ciastek Baza firm ta obejmuje produkcję: chleba i bułek, ciast, ciastek, placków, tarty, naleśników, gofrów itp.  Produkcja pieczywa; produkcja świeżych wyrobów ciastkarskich i ciastek Baza firm ta nie obejmuje:produkcji suchych wyrobów piekarskich i ciastkarskich, sklasyfikowanej w 10.72.Z, produkcji wyrobów mącznych (makaronów), sklasyfikowanej w 10.73.Z, podgrzewania wyrobów piekarskich do bezpośredniej konsumpcji, sklasyfikowanego w odpowiednich podklasach działu 56.

Wykaz firm z branży: Produkcja pieczywa; produkcja świeżych wyrobów ciastkarskich i ciastek

. Z, podgrzewania wyrobów piekarskich do bezpośredniej konsumpcji, sklasyfikowanego w odpowiednich podklasach działu 56. 73. Z, produkcji wyrobów mącznych (makaronów), sklasyfikowanej w 10. 72.  Podklasa ta nie obejmuje:produkcji suchych wyrobów piekarskich i ciastkarskich, sklasyfikowanej w 10. Podklasa ta obejmuje produkcję: chleba i bułek, ciast, ciastek, placków, tarty, naleśników, gofrów itp Branżowe bazy danych firm - index

Baza firm z branży
Produkcja pieczywa; produkcja świeżych wyrobów ciastkarskich i ciastek

Baza danych zawierająca dane kontaktowe dla działalności z branży: Produkcja pieczywa; produkcja świeżych wyrobów ciastkarskich i ciastek widniejącej pod nr: Polskiej Klasyfikacji działalności. Branżowe bazy danych firm - index

Produkcja pieczywa; produkcja świeżych wyrobów ciastkarskich i ciastek


Wszystkie rekordy 3823
Z adresem email 2065
Z nr.tel 2244
Z adresem www 250
Cena 96 zł
(brutto)
Więcej ZAMAWIAM