Przetwórstwo herbaty i kawy Baza firm ta obejmuje: dekofeinizację i prażenie kawy, produkcję wyrobów kawowych: kawy mielonej, kawy rozpuszczalnej, ekstraktów i koncentratów kawy, produkcję substytutów kawy, produkcję mieszanek różnych gatunków herbaty oraz mieszanek herbaty maté (herbaty paragwajskiej), produkcję ekstraktów i preparatów z herbaty lub maté (herbaty paragwajskiej), produkcję herbat ziołowych (mięty, werbeny pospolitej, rumianku itp.). Przetwórstwo herbaty i kawy Baza firm ta nie obejmuje: produkcji inuliny, sklasyfikowanej w 10.62.Z, produkcji napojów, sklasyfikowanej w odpowiednich podklasach działu 11, przygotowania produktów roślinnych dla celów farmaceutycznych, sklasyfikowanego w 21.20.Z.
Baza firm Przetwórstwo herbaty i kawy. Baza firm Przetwórstwo herbaty i kawy ta obejmuje: dekofeinizację i prażenie kawy, produkcję wyrobów kawowych: kawy mielonej, kawy rozpuszczalnej, ekstraktów i koncentratów kawy, produkcję substytutów kawy, produkcję mieszanek różnych gatunków herbaty oraz mieszanek herbaty maté (herbaty paragwajskiej), produkcję ekstraktów i preparatów z herbaty lub maté (herbaty paragwajskiej), produkcję herbat ziołowych (mięty, werbeny pospolitej, rumianku itp.). Baza firm Przetwórstwo herbaty i kawy ta nie obejmuje: produkcji inuliny, sklasyfikowanej w 10.62.Z, produkcji napojów, sklasyfikowanej w odpowiednich podklasach działu 11, przygotowania produktów roślinnych dla celów farmaceutycznych, sklasyfikowanego w 21.20.Z.
Przetwórstwo herbaty i kawy Baza firm ta obejmuje: dekofeinizację i prażenie kawy, produkcję wyrobów kawowych: kawy mielonej, kawy rozpuszczalnej, ekstraktów i koncentratów kawy, produkcję substytutów kawy, produkcję mieszanek różnych gatunków herbaty oraz mieszanek herbaty maté (herbaty paragwajskiej), produkcję ekstraktów i preparatów z herbaty lub maté (herbaty paragwajskiej), produkcję herbat ziołowych (mięty, werbeny pospolitej, rumianku itp.). Przetwórstwo herbaty i kawy Baza firm ta nie obejmuje: produkcji inuliny, sklasyfikowanej w 10.62.Z, produkcji napojów, sklasyfikowanej w odpowiednich podklasach działu 11, przygotowania produktów roślinnych dla celów farmaceutycznych, sklasyfikowanego w 21.20.Z.
. Z. 20. Z, produkcji napojów, sklasyfikowanej w odpowiednich podklasach działu 11, przygotowania produktów roślinnych dla celów farmaceutycznych, sklasyfikowanego w 21. 62. Podklasa ta nie obejmuje: produkcji inuliny, sklasyfikowanej w 10. ). Podklasa ta obejmuje: dekofeinizację i prażenie kawy, produkcję wyrobów kawowych: kawy mielonej, kawy rozpuszczalnej, ekstraktów i koncentratów kawy, produkcję substytutów kawy, produkcję mieszanek różnych gatunków herbaty oraz mieszanek herbaty maté (herbaty paragwajskiej), produkcję ekstraktów i preparatów z herbaty lub maté (herbaty paragwajskiej), produkcję herbat ziołowych (mięty, werbeny pospolitej, rumianku itp Branżowe bazy danych firm - index
Baza danych zawierająca dane kontaktowe dla działalności z branży: Przetwórstwo herbaty i kawy widniejącej pod nr: Polskiej Klasyfikacji działalności. Branżowe bazy danych firm - index