Baza firm Produkcja cydru i pozostałych win owocowych

Produkcja cydru i pozostałych win owocowych Baza firm ta obejmuje: produkcję napojów alkoholowych otrzymywanych w wyniku fermentacji, ale bez ich destylowania: sake, cydr (jabłecznik), perry (wino gruszkowe) i inne wina owocowe, produkcję miodu pitnego i napojów mieszanych zawierających wina owocowe, włączając wyroby winopochodne i winopodobne. Produkcja cydru i pozostałych win owocowych Baza firm ta nie obejmuje: butelkowania i etykietowania, sklasyfikowanych w 46.34.A (jeśli występują w handlu hurtowym) i 82.92.Z (jeśli są wykonywane na zlecenie).
Baza firm Produkcja cydru i pozostałych win owocowych. Baza firm Produkcja cydru i pozostałych win owocowych ta obejmuje: produkcję napojów alkoholowych otrzymywanych w wyniku fermentacji, ale bez ich destylowania: sake, cydr (jabłecznik), perry (wino gruszkowe) i inne wina owocowe, produkcję miodu pitnego i napojów mieszanych zawierających wina owocowe, włączając wyroby winopochodne i winopodobne. Baza firm Produkcja cydru i pozostałych win owocowych ta nie obejmuje: butelkowania i etykietowania, sklasyfikowanych w 46.34.A (jeśli występują w handlu hurtowym) i 82.92.Z (jeśli są wykonywane na zlecenie). Produkcja cydru i pozostałych win owocowych Baza firm ta obejmuje: produkcję napojów alkoholowych otrzymywanych w wyniku fermentacji, ale bez ich destylowania: sake, cydr (jabłecznik), perry (wino gruszkowe) i inne wina owocowe, produkcję miodu pitnego i napojów mieszanych zawierających wina owocowe, włączając wyroby winopochodne i winopodobne. Produkcja cydru i pozostałych win owocowych Baza firm ta nie obejmuje: butelkowania i etykietowania, sklasyfikowanych w 46.34.A (jeśli występują w handlu hurtowym) i 82.92.Z (jeśli są wykonywane na zlecenie).

Wykaz firm z branży: Produkcja cydru i pozostałych win owocowych

. Z (jeśli są wykonywane na zlecenie). 92. A (jeśli występują w handlu hurtowym) i 82. 34. Podklasa ta nie obejmuje: butelkowania i etykietowania, sklasyfikowanych w 46. Podklasa ta obejmuje: produkcję napojów alkoholowych otrzymywanych w wyniku fermentacji, ale bez ich destylowania: sake, cydr (jabłecznik), perry (wino gruszkowe) i inne wina owocowe, produkcję miodu pitnego i napojów mieszanych zawierających wina owocowe, włączając wyroby winopochodne i winopodobne Branżowe bazy danych firm - index

Baza firm z branży
Produkcja cydru i pozostałych win owocowych

Baza danych zawierająca dane kontaktowe dla działalności z branży: Produkcja cydru i pozostałych win owocowych widniejącej pod nr: Polskiej Klasyfikacji działalności. Branżowe bazy danych firm - index

Produkcja cydru i pozostałych win owocowych


Wszystkie rekordy 33
Z adresem email 17
Z nr.tel 19
Z adresem www 6
Cena 10 zł
(brutto)
Więcej ZAMAWIAM