Przygotowywanie i dostarczanie żywności dla odbiorców zewnętrznych (katering) Baza firm ta obejmuje: przygotowywanie i dostarczanie żywności świadczone w oparciu o zawartą z klientem umowę, na określone uroczystości do miejsc przez niego wyznaczonych, przygotowywanie i dostarczanie żywności dla odbiorców zewnętrznych. Przygotowywanie i dostarczanie żywności dla odbiorców zewnętrznych (katering) Baza firm ta nie obejmuje: produkcji gotowej żywności łatwo psującej się, sklasyfikowanej w 10.89.Z, sprzedaży detalicznej gotowej żywności łatwo psującej się, sklasyfikowanej w odpowiednich podklasach działu 47.
Baza firm Przygotowywanie i dostarczanie żywności dla odbiorców zewnętrznych (katering). Baza firm Przygotowywanie i dostarczanie żywności dla odbiorców zewnętrznych (katering) ta obejmuje: przygotowywanie i dostarczanie żywności świadczone w oparciu o zawartą z klientem umowę, na określone uroczystości do miejsc przez niego wyznaczonych, przygotowywanie i dostarczanie żywności dla odbiorców zewnętrznych. Baza firm Przygotowywanie i dostarczanie żywności dla odbiorców zewnętrznych (katering) ta nie obejmuje: produkcji gotowej żywności łatwo psującej się, sklasyfikowanej w 10.89.Z, sprzedaży detalicznej gotowej żywności łatwo psującej się, sklasyfikowanej w odpowiednich podklasach działu 47.
Przygotowywanie i dostarczanie żywności dla odbiorców zewnętrznych (katering) Baza firm ta obejmuje: przygotowywanie i dostarczanie żywności świadczone w oparciu o zawartą z klientem umowę, na określone uroczystości do miejsc przez niego wyznaczonych, przygotowywanie i dostarczanie żywności dla odbiorców zewnętrznych. Przygotowywanie i dostarczanie żywności dla odbiorców zewnętrznych (katering) Baza firm ta nie obejmuje: produkcji gotowej żywności łatwo psującej się, sklasyfikowanej w 10.89.Z, sprzedaży detalicznej gotowej żywności łatwo psującej się, sklasyfikowanej w odpowiednich podklasach działu 47.
. Z, sprzedaży detalicznej gotowej żywności łatwo psującej się, sklasyfikowanej w odpowiednich podklasach działu 47. 89. Podklasa ta nie obejmuje: produkcji gotowej żywności łatwo psującej się, sklasyfikowanej w 10. Podklasa ta obejmuje: przygotowywanie i dostarczanie żywności świadczone w oparciu o zawartą z klientem umowę, na określone uroczystości do miejsc przez niego wyznaczonych, przygotowywanie i dostarczanie żywności dla odbiorców zewnętrznych Branżowe bazy danych firm - index
Baza danych zawierająca dane kontaktowe dla działalności z branży: Przygotowywanie i dostarczanie żywności dla odbiorców zewnętrznych (katering) widniejącej pod nr: Polskiej Klasyfikacji działalności. Branżowe bazy danych firm - index